STEL ZELF SAMEN - speelhut

Vorige Artikel 2 van 21 Volgende
€ 67,50 (inclusief btw)

Ieder kind wordt blij van een eigen speeltent! Een besloten plekje om te spelen in de eigen (fantasie)wereld in huis of in de tuin. De hutten kunnen zelf samengesteld worden zodat dit een echte blikvanger wordt in de woonkamer, slaapkamer of tuin. 

Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op, samen kunnen we de mogelijkheden bekijken.


Frame en afmeting
Het frame van de hutten is gemaakt van grenen latten van 4,4 cm x 1,8 cm gecombineerd met beuken stokken met een diameter van 2,4 cm. De hutten kunnen in de volgende 2 afmetingen geleverd worden:
- 100 cm breed x 100 cm lang x 116 cm hoog
- 100 cm breed x 120 cm lang x 116 cm hoog


Stoffen
Voor stoffen met een * wordt een meerprijs gehanteerd. Alle stoffen zijn machine wasbaar op 30*.

Twijfelt u over een stofcombinatie? Neem dan contact op voor advies.  

De stofverdeling is als volgt:
- stofkeuze 1: vlak 1 en 3
- stofkeuze 2: deur en vlak 2 (indien u kiest voor tentdoek inclusief deur en achterkant)


Tentdoek
De speeltent heeft altijd een tentdoek over de zijkanten. Tegen een meerprijs is het mogelijk om het tentdoek inclusief deur en achterzijde te maken. 

Het tentdoek wordt aan de zijkant afgewerkt met een gekleurd randje. De gekleurde rand is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren:


Deur
Bij de keuze voor een tentdoek inclusief deur en achterzijde zijn er 2 verschillende deuren mogelijk.  U kunt kiezen uit een rechte deur en een halve deur. De deur kan gesloten worden met een knoop. In het bestelproces kunt u het bovenste stukje van de halve deur kiezen uit stofkeuze 1 of stofkeuze 2. Voorbeeld foto's vind u hieronder:

  

De gekleurde rand langs de deur is verkrijgbaar in de bovenstaande kleuren. Het bolletjesband kan tegen een meerprijs langs de deur gemaakt worden. 


Raam
In vlak 1 of 3 is het mogelijk om tegen een meerprijs een raam toe te voegen. De gekleurde rand langs het raam is mogelijk in de bovenstaande kleuren. Het is niet mogelijk om bolletjesband langs het raam toe te voegen. Meer voorbeeld foto's vind u hieronder:


Herroepingsrecht
Dit product wordt naar uw wensen en specificaties gemaakt en is hierdoor uitgesloten van het herroepingsrecht. 

 

 

© 2017 - 2023 hutenmut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel