SPEELHUT PLAATSEN


1: Schuif de ronde stokken in de koofjes. Aan de bovenzijde van het tentdoek zit 1 koof.  Aan de onderzijde van het tentdoek zitten 2 koofjes. In de meeste gevallen zitten deze stokken al in de koofjes bij levering van de hut.

2: Pak de vier lange latten. Leg de lange latten met de stippen van dezelfde kleur op elkaar.

3: Schuif de lange latten in het tentdoek. Zorg dat de witte zijde van de latten aan de bovenzijde van het tentdoek zit. Dit is de zijde met 1 ronde stok in de koof.

4: Doe de schroef door de 2 lange latten en draai deze zo stevig mogelijk vast in de ronde stok.

5: Herhaal stap 2, 3 en 4 aan de andere zijde van de hut.

Voor de volgende stappen zijn 2 personen nodig!

6: Een persoon tilt de hut op aan de bovenste stok zodat deze rechtop komt te staan. De andere persoon schuift de lange latten uit elkaar zodat er een driehoek ontstaat.

7: De ene persoon blijft de hut vasthouden. De andere persoon bevestigd de dwars latten achter de lange latten. Doe de schroef door de 2 latten en draai deze zo stevig mogelijk vast in de ronde stok. Doe dit op alle 4 de hoeken.

8: De ene persoon blijft de hut vasthouden. De andere persoon bevestigd de dwars latten achter de lange latten. Doe de schroef door de 2 latten en draai deze zo stevig mogelijk vast in de ronde stok. Doe dit op alle 4 de hoeken.

9: Controleer de 6 schroeven nogmaals en draai deze zo stevig mogelijk vast.

© 2017 - 2023 hutenmut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel