HERROEPING & RETOURNEREN


hut&mut doet er alles aan om een goed product te leveren. Wij raden u aan het geleverde product onmiddelijk na ontvangst te inspecteren. Mocht het bestelde product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u de mogelijkheid om producten uit het assortiment zonder opgaaf van reden te retourneren binnen een periode van 14 dagen.

De retourtermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het product bij u is bezorgd. Tijdens deze periode dient u zorgvuldig om te gaan met het product. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Indien u besluit het product te retourneren dan kunt u dit per e-mail kenbaar maken en u dient u het product met alle geleverde toebehoren aan hut&mut te retourneren conform de retourprocedure.

Zelf samengestelde producten en producten die specifiek voor u gepersonaliseerd zijn worden uitgesloten van het herroepingsrecht. Voor deze producten geldt dat de verkoop definitief is na een succesvolle betaling. 

Procedure
Bij het retour zenden van producten geldt de volgende procedure:

 1. Neem vooraf contact op via e-mail met hut&mut (info@hutenmut.nl). U kunt gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
 2. Per e-mail ontvangt u van hut&mut een bevestiging van de retour. 
 3. Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking.
 4. Voorzie het pakket van de onderstaande adresgegevens:
  hut&mut
  Hoge Weere 131
  1689 CG Zwaag 
 5. Frankeer het pakket en breng het naar verzendpartij. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
 6. U bewaart het verzendbewijs zorgvuldig.

U dient de producten binnen 14 dagen nadat u de herroeping aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij u. Indien de producten niet tijdig worden teruggezonden, geldt de verkoop als definitief. U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Raadpleeg voor de exacte tarieven van de gekozen verzendpartij.

Terugbetaling
Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd* zijn, en tijdig zijn geretourneerd, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief verzendingskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van verzending dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

* Onder ongebruikt en onbeschadigd worden in dit verband ook schade door de geur van sigarettenrook, parfum of andere duidelijke geuren verstaan. 

© 2017 - 2024 hutenmut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel